Vernieler autospiegels aangehouden

Afgelopen nacht heeft de politie een 25-jarige Leidenaar aangehouden omdat hij op de Amphoraweg buitenspiegels van auto’s had afgebroken. Een getuige zag twee personen tussen de auto’s lopen en één op de uitkijk staan bij een autodealer aan de Amphoraweg en belde de politie. Bij het zien van de agenten renden de mannen weg in de richting van de Diamantlaan. Agenten zetten te voet de achtervolging in maar raakte de mannen op een gegeven moment kwijt. Na een tijdje de buurt te hebben afgezocht, kwam achter een flat de 25-jarige Leidenaar tevoorschijn. De buitgemaakte spiegels werden tussen bosjes in de omgeving aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×