Bezoekers uit Toruñ in Leiden

Tot komende zaterdag is een groot aantal personen uit Toruñ, de zusterstad van Leiden in Polen, op bezoek in onze stad. Onder de bezoekers bevinden zich o.a. de bluesband Tortilla, een lerares Engels van een kokschool, een jeugdtheatergroep, leraressen van een sociale opleiding, journalisten en leden van de stedenbandwerkgroep. Het bezoek wordt georganiseerd door de Stedenbandstichting Leiden-Toruñ, i.s.m. de gemeente. Tijdens het bezoek staat het leggen van contacten centraal en staat er een boottocht en een bezoek aan Haarlem op het programma.

De bluesband speelt komende donderdagavond in café De Twee Spieghels en treedt vrijdagavond op in café De Tregter. De jeugdtheatergroep geeft vrijdag een voorstelling bij Jeugdtheaterschool Leiden, de toegang is vrij. De hele bezoekersgroep wordt vrijdag om 17.00 uur op het stadhuis ontvangen door loco-burgemeester Raymond Keur. Dit gebeurt gezamenlijk met een groep hardlopers uit Toruñ, die op die dag arriveert om deel te nemen aan de Leidse marathon.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×