Bewoners Pieterskerkhof boos om kap Kastanjeboom

Bewoners van het Pieterskerkhof zijn boos op de gemeente omdat die gisteren een oude Kastanjeboom heeft gekapt, dit meldt RTV West. De boom heeft jarenlang op een gevaarlijk punt in de straat gestaan waardoor er een aantal auto’s tegenaan is gebotst. Volgens de gemeente is de boom daardoor onherstelbaar beschadigd waardoor deze het veld moest ruimen. De bewoners zijn van mening dat dit zover heeft kunnen komen omdat de gemeente te weinig heeft gedaan om de boom te beschermen.

Ooit hebben er paaltjes als bescherming om de Kastanjeboom gestaan, maar deze zijn kortgeleden weggehaald.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×