Koninklijke onderscheiding voor Karel van Laarhoven.

Koningin Beatrix heeft dhr. K.A.j. van Laarhoven benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Van Laarhoven neemt afscheid van zijn functie als directeur Financiering en plaatsvervangend algemeen directeur van het College voor zorgverzekerden. Dhr. van Laarhoven heeft bij het College van Zorgverzekeraars bijzonder veel werk verzet voor het transparant maken van de kosten van de zorgverzekering, de beheersing van de kosten binnen de zorg en, uiteindelijk, het af kunnen leggen van publieke verantwoording binnen deze omvangrijke sector.

De heer Van Laarhoven nam vandaag afscheid tijdens een speciaal voor hem georganiseerd symposium over Governance in het Openbaar Bestuur. Dit symposium werd gehouden in het Spoorwegmuseum in Utrecht. De voorzitter van het College voor zorgverzekeringen, drs. Hans Hillen, heeft de koninklijke onderscheiding aan dhr. van Laarhoven uitgereikt.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×