Jongerenloket in Leiden

Maandag opent staatssecretaris Van Hoof van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid het jongerenloket voor onderwijs en werk voor de Leidse Regio. Het loket is bedoeld voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar die op zoek zijn naar werk of onderwijs, is onderdeel van het grotestedenbeleid 2005-2009 en heeft als doel het terugdringen van het voortijdig schoolverlaten. In de werkwijze van het loket staan de jongeren centraal maar ook werkgevers kunnen bij het loket terecht voor informatie en advies, zo is er een duidelijke link met de arbeidsmarkt. Medewerkers van het jongerenloket komen uit verschillende organisaties en hebben elk hun eigen deskundigheid, het is echter de bedoeling dat ze als één team gaan samenwerken en jongeren op elk gebied van advies kunnen voorzien.

Het jongerenloket is ondergebracht in het gebouw de Werksleutel bij het CWI aan de Oosterkerkstraat 1. Het is iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur geopend. Gedurende de openingstijden is het loket telefonisch bereikbaar op nummer 071-7503879.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×