Aanrijding op Korevaarstraat, politie zoekt getuigen

De politie is op zoek naar een snorfietser die afgelopen nacht rond 00.30 uur op de Korevaarstraat een 19-jarige vrouw uit Zoeterwoude heeft aangereden. Vermoedelijk reed de snorfietser te dicht langs de vrouw waardoor beiden ten val kwamen. De vrouw viel op haar hoofd en is overgebracht naar het ziekenhuis, daar bleek dat zij haar jukbeen had gebroken. Omstanders hebben direct hulp geboden en ook de snorfietser bleef even staan kijken. Bij de komst van de politie is hij echter weggereden. De politie vraagt de snorfietser zich te melden op het politiebureau en getuigen van het ongeval te bellen met 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×