Burgemeester bezoekt 101-jarige

Burgemeester Lenferink gaat komende woensdag op bezoek bij mevrouw Jacoba Antonia Seijn-Hendriks, zij wordt die dag 101 jaar. Ze woont in zorgcentrum Lorentzhof en in de ochtend viert ze feest met haar medebewoners, de burgemeester zal daarbij aanwezig zijn. Mevrouw Seijn-Hendriks werd in Leiden geboren op 21 juni 1905. Ooit werkte ze bij sigarenfabriek Wijtenburg voor NLG 2,50 per week, later heeft ze ook nog bij stoffenfabriek ‘Kranz’ gewerkt.

Ze is getrouwd en tijdens haar huwelijk werden vier dochters en twee zonen geboren, die allemaal nog in leven zijn. Er zijn 26 kleinkinderen en vier achterkleinkinderen. Toen zij getrouwd was is ze bij dominee Locher in de huishouding gegaan. Met haar man, die een aantal jaren geleden overleden is, heeft ze haar 60-jarig huwelijk nog in Lorentzhof gevierd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×