Revalidanten tevreden over Rijnlands Revalidatie Centrum

Uit een onderzoek bij vijf revalidatiecentra in Nederland blijkt dat het Rijnlands Revalidatie Centrum goed scoort. Ook over de manier waarop behandelaars van het centrum omgaan met revalidanten waren de ondervraagden erg positief. Algemeen directeur Frans van den Broek is erg trots op de resultaten: “Waar we vooral heel blij mee zijn, is dat onze multidisciplinaire aanpak werkt. Uniek aan ons centrum is namelijk dat een revalidant geholpen wordt door verschillende hulpverleners. Bij ons werken bijvoorbeeld fysiotherapeuten, ergotherapeuten, revalidatieartsen, psychologen. Juist de samenwerking tussen de hulpverleners, zorgt ervoor dat we de revalidant beter kunnen helpen. Wij geloven daar heilig in. En de patient ook, zo blijkt nu uit dit onderzoek.”

Op de vraag of er niets beter kan, antwoordt van de Broek dat dat juist een reden was om mee te doen aan het onderzoek. “Dat het goed gaat is leuk. Houden zo. Maar het leerzaamste zijn natuurlijk de onderdelen die minder goed uit de bus komen.”

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×