Gezondheidsdag bij DZB: Gezond, Fit en Lekker

Donderdag organiseert DZB een gezondheidsdag, alle medewerkers houden zich op die dag bezig met Gezond, Fit en Lekker. Op deze wijze wil DZB haar medewerkers zich er van bewust laten worden dat zij moeten proberen op een zo leuk mogelijke manier gezond te leven. Tijdens de gezondheidsdag vinden er groepsgewijs diverse activiteiten plaats, zoals Nordic Walking, Ren je Rot en een fittest. Bovendien geven de Hartstichting, GGD, NIGZ, het Voedingscentrum en een sportsschool voorlichting om een gezonde levenswijze te stimuleren. Yuri van Gelder, wereldkampioen turnen en sportman van het jaar 2005, zal de dag openen.

De tijdens de gezondheidsdag uitgereikte lunchbox bevat gezond en gevarieërd eten. Aanleiding voor het organiseren van deze dag is dat gezondheidsdeskundigen zich zorgen maken over het eet- en leefpatroon van vele werknemers in Nederland. Werkgevers moeten preventief meer aandacht vragen voor een gezondere levensstijl. DZB doet dit op deze ludieke wijze. De gezondheidsdag wordt afgesloten met een feestavond. Tijdens deze avond is er een optreden van Lee Towers.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×