Foto: Ben Tangena

Amateur fotografen exposeren bij V&D

Leden van de Leidse Amateur Fotografen Vereniging (LAFV) exposeren tot en met 29 juli bij V&D in Leiden. De expositie heet ‘Ook Leiden-de andere kant van de stad’ en was eerder te zien in het Leidse Stadsbouwhuis en het Gezondheidscentrum Rijnland in Leiderdorp. De tentoonstelling geeft een beeld van de openbare ruimte van Leiden, gezien door de ogen van acht foto-amateurs, die zijn verenigd in de werkgroep ‘Documentaire Fotografie’. Op de foto’s is vastgelegd wat er nu allemaal niet zo mooi is aan onze stad; rondslingerende fietsen, rommel in het water en op boten, volgekladderde muren, roestige hekken, lelijke gebouwen en afval daar waar het niet hoort.

Een uitspraak van voormalig wethouder Alexander Pechtold gaf de aanleiding tot dit fotoproject: “Jullie laten altijd de mooie kant van Leiden zien; ik daag jullie uit om eens de andere kant van Leiden te laten zien”. Verdere informatie over de LAFV is te vinden op www.lafv.nl .

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×