Kinderkermis bij Corantijnstraat

Zaterdag 1 juli is er op het grasveld van het binnenterrein achter de flats van de Corantijnstraat een kinderkermis voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Er staat een draaimolen, een ballenbak en kinderen kunnnen worden geschminkt en zich uitleven op een springkussen. Het initiatief wordt ondersteund door ‘Kan Wél’, dit project is bedoeld om de kleine wijkbewoners én hun ouders op een leuke wijze met elkaar in contact te brengen. De kermis begint om 11.00 uur en de toegang is gratis.

Deze kinderkermis is het tweede Kan wél!-project dat in Leiden wordt uitgevoerd. Eerder ging in Leiden al een inloopsoos voor jonge moeders van start.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×