Leiderdorper mishandeld

Gisteravond is een 19-jarige Leiderdorper mishandeld op de Haarlemmerstraat. Hij werd door een 20-jarige Leidenaar met zijn fiets staande gehouden, de twee kenden elkaar nog van school. Er ontstond een woordenwisseling waarna de Leiderdorper klappen kreeg, hij liep daarbij letsel op aan zijn hoofd en zijn fiets werd door de Leidenaar vernield. De dader kreeg daarbij hulp van een jongen uit het groepje van vier personen waar ook de Leidenaar deel van uit maakte. Het slachtoffer deed aangifte bij de politie, deze probeerde hem op zijn huisadres aan te houden, hij was daar echter niet aanwezig. Afgelopen nacht heeft de Leidenaar zich gemeld op het politiebureau, hij is aangehouden.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×