Acht mensen naar ziekenhuis met koolmonoxidevergiftiging

Acht mensen zijn afgelopen avond naar het ziekenhuis overgebracht met verschijnselen van koolmonoxidevergiftiging. In de kruipruimte van een woning aan de Anne Frankweg had zich vermoedelijk gas opgehoopt. Rond 21.30 uur alarmeerde een bewoner de politie over een vreemde lucht die rond de woningen hing. De brandweer ging met meetapparatuur op onderzoek uit en constateerde een hoge concentratie koolmonoxide, veroorzaakt door een agregaat dat was geplaatst in één van de woningen.

De bewoners hadden het agregaat geplaats omdat ze door het energiebedrijf waren afgesloten. Onderzocht wordt welke stappen er tegen hen kunnen worden genomen. Alle bewoners konden na controle het ziekenhuis weer verlaten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×