Over ruim een maand komen hier de redactie en studio's van Sleutelstad Media. Ook de advertentieverkoop zal vanuit het pand plaatsvinden. (Foto: www.basis.nl).

Sleutelstad opent kantoor en studio in centrum van Leiden

Op 1 augustus opent Sleutelstad een kantoor en studio in het centrum van Leiden. Het pand aan de Koornbrugsteeg 3 wordt de komende weken eerst nog verbouwd. Vanuit het voormalige pand van Middelhoek’s reisbureau zal deze website worden onderhouden en zullen de uitzendingen van Sleutelstad 93.7 FM worden verzorgd.

Het is de bedoeling om in de toekomst in beperkte mate ook live radioprogramma’s te gaan verzorgen. Het zal daarbij vooral gaan om informatieve programma’s. De muziekprogrammering blijft vooralsnog non-stop. Wel komen er mogelijk gepresenteerde uitzendingen waarin aandacht komt voor muziek uit Leiden en omgeving.

De uitzendingen van Sleutelstad 93.7 FM zijn momenteel alleen via internet en de Leidse ether te beluisteren. Binnen enkele weken zal de zender worden ‘geoptimaliseerd’ waardoor het bereik zal toenemen. Naar verwachting zijn de uitzendingen dan ook in de rest van de regio Holland Rijnland goed te ontvangen. Of Sleutelstad vanaf volgende maand ook via te kabel te beluisteren zal zijn, hangt af van de programmaraad die daar aanstaande maandag een besluit over neemt. Vooralsnog ziet het er naar uit dat een plek op de kabel er niet inzit voor Sleutelstad. De programmaraad is van plan geen wijzigingen door te voeren in het bestaande radio-aanbod via de kabel. Om die reden voert Sleutelstad actie via de speciale website www.helpsleutelstadopdekabel.nl. Via die site kan nog drie dagen gereageerd worden op dat voorgenomen besluit.

Advertentie

Leiden Sleutelstad FM


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×