Leiden-Noord organiseert zomerfestiviteiten

Wijkvereniging Noorderkwartier gaat tijdens de vakantieperiode de jeugd en ouderen in de wijk bezighouden. Gedurende zes weken worden er allerlei activiteiten georganiseerd waarbij jeugd en ouderen zelf ingeschakeld worden. Zo worden er voetbal- en darttoernooien georganiseerd, gaat men varen door de Leidse grachten, worden er musea bezocht en is er een kinderbingo en streetdance. De activiteiten vinden plaats op het terrein van Rodenburg en in verzorgingstehuis Overrijn.

Wijkvereniging Noorderkwartier streeft er naar om betrokkenheid van bewoners te vergroten en samenwerking tussen organisaties op wijkniveau te bevorderen.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×