Verkeersruzie

De politie heeft gisteravond in de Trompstraat een 53-jarige Leidenaar aangehouden omdat deze een aantal jongens had bedreigd. De man zat samen met zijn vrouw in een bestelbus die de Trompstraat in kwam rijden, op het zelfde moment kwamen een aantal jongens in een auto vanaf de andere kant aanrijden. Aangezien men elkaar niet kon passeren moest één van de auto’s achteruit, zowel de man als de jongens weigerden dat. De man stapte uit en bedreigde de jongens met een stuurslot waarop het tot een handgemeen kwam. Eén van de jongens, een 23-jarige Leidenaar, heeft aangifte tegen de man gedaan.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×