Leerlingen ROC winnen eerste prijs

Derde jaars leerlingen Sadia Nanoha en Patty Pattiruhu van de ROC Leiden opleiding Ondernemer/manager, hebben met de presentatie van het ondernemingsplan van hun fictieve onderneming L.E.F. de regionale wedstrijd voor ondernemingplannen gewonnen. De jury vond de presentatie van het plan zeer compleet en van een hoog niveau. ‘L.E.F.’ is een fictieve bijouterie en nagelstyling, waarbij naast de verkoop van bijouterie- en nagelstylingproducten ook cursussen en workshops worden verzorgd, zodat potentiële klanten zelf bijouterie en nagelstyling kunnen ontwerpen en uitvoeren.

Het is de tweede keer dat leerlingen van de ROC Leiden opleiding Ondernemer/manager de eerste prijs bij de Competitie Ondernemersplan Handelsonderwijs winnen. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de elfde keer georganiseerd. In de afgelopen vijf jaar werd ook al eens de derde prijs gewonnen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×