Zes mannen aangehouden wegens verboden wapenbezit

De politie heeft afgelopen nacht zes mannen uit Amsterdam en Leiden op de Maresingel aangehouden wegens verboden wapenbezig. Getuigen hadden gemeld dat er op de kruising van de Rijnsburgersingel met de Maresingel twee keer met een vuurwapen was geschoten. Een auto met een aantal personen zou daarna zijn weggereden. Deze werd later op de Maresingel aangetroffen met een aantal mannen er omheen, op dat moment was de eigenaar bezig met de spoilers van de auto. De mannen werden gefouilleerd en in de auto werd het vuurwapen aangetroffen.

Vermoedelijk werden de schoten gelost als waarschuwing na een ruzie met een groep personen. De politie stelt een nader onderzoek in.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×