Man bijt twee agenten in arm

Zaterdagavond heeft de politie een 21-jarige man aangehouden omdat hij eerder zijn 60-jarige buurman had bedreigd. De man begon tegen zijn buurman te schelden toen deze in zijn tuin stond. Op het moment dat de buurman zijn huis binnen ging begon de 21-jarige tegen de ruiten van de woning te tikken, deze liepen hierdoor beschadigingen op. Toen de politie arriveerde werden agenten door de jongeman bedreigd met een mes en vluchtte hij het dak op. Vervolgens werden er dakpannen naar de agenten gegooid waarop één daarvan zijn doel op een haar na mistte.

De agenten wisten de man naar beneden te praten waar hij zich hevig verzette en kans zag de twee agenten in hun arm te bijten.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×