Politie houdt oogje in het zeil tijdens vakantie

Mensen die op vakantie gaan kunnen zich d.m.v. een afwezigheidskaart afmelden bij de politie. Tijdens de vakantie zal de politie dan een aantal malen de woning controleren en bij onregelmatigheden of bijzonderheden een door de bewonder zelf opgegeven contactpersoon inlichten. Door de afwezigheidsmelding in te vullen en deze persoonlijk bij het politiebureau in te leveren, kunnen mensen aangeven van deze service gebruik te willen maken.

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de balie van elk politiebureau in Hollands Midden of kunnen via internet onder het kopje ‘Specials’ uitgeprint worden. Ook kan contact opgenomen worden via 0900-8844, medewerkers zullen dan de periode van afwezigheid in voeren in het computersysteem.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×