Stenendief aangehouden

De politie heeft vandaag in de vroege morgen een 37-jarige Leidenaar aangehouden die eerder in de Drechtstraat stenen had weggenomen, een getuige had daar melding van gemaakt. Toen agenten arriveerden was de vogel al gevlogen maar de getuige voorspelde dat de man wel weer terug zou komen, hetgeen ook gebeurde. Toen de man wederom stenen in zijn fietstas meenam, achtervolgden de agenten hem tot aan zijn woning. Hier bleek dat hij de stenen gebruikte om zijn tuin te bestraten. De man had in zijn fietstassen in totaal 150 stenen ‘verplaatst’.

Op dit moment wordt uitgezocht wie de rechtmatige eigenaar van de stenen is.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×