Scouting Nederland eert Ton Silvester

Zaterdag ontving Ton Silvester van Scouting Nederland een bronzen waarderingsteken voor al het werk dat hij de afgelopen 25 jaar voor de Leidse scouts heeft gedaan. Een kwart eeuw geleden richtte Silvester de scouting mede op, sinds die tijd heeft hij heel wat uurtjes werk aan de club. Vanaf het begin is hij penningmeester geweest en was het niet makkelijk om alle eindjes aan elkaar te knopen. Ton Silvester zag in zijn tijd de scoutinggroep groeien naar zo’n honderd kinderen in de leeftijf van 4 t/m 18 jaar. Scoutingvereniging Sint Jozef viert dit jaar het jubileum en neemt afscheid van Ton silvester.

Het seizoen 2005/2006 heeft voor Sint Jozef in het teken gestaan van het vijfentwintig-jarig jubileum. Zaterdag 8 juli werd het feestjaar afgerond. Alle leden kregen een nieuwe das. Heel speciaal, want de huidige roodgeruite das doet al vijfentwintig jaar dienst. Gekozen is voor een modernere en felgekleurde das die speciaal voor scouting Sint Jozef is ontworpen en gefabriceerd.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×