Twee mannen aangehouden op Garenmarkt

De politie heeft gisteren met behulp van beveiligingsbeambten twee mannen aangehouden op de Garenmarkt. Eén van de mannen vond dat tijdens het oversteken van de weg een auto te dicht langs hem reed en schopte tegen het portier. De automobilist die hierop uitstapte werd direct belaagd door de twee mannen. Een beveiligingsbeambte die in de buurt was ging direct op de vechtpartij af en hield één van de mannen aan. De tweede man werd door een, inmiddels opgeroepen collega aangehouden. De mannen, een 38-jarige Leiderdorper en een 36-jarige Leidenaar verzetten zich hevig toen zij door de politie geboeid werden, de heren waren onder invloed van alcohol.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×