Zo aan het eind van de Lakenfeesten genieten verschillende Leidse mediamensen ook nog even na op het Culinair Festival. Onder andere vertegenwoordigers van Holland Centraal, het Leids Nieuwsblad, Sleutelstad en BSG Media. Dat laatste bedrijf heeft de afgelopen dagen vele uren gefilmd en komt binnenkort met een Lakenfeesten-dvd voor maar 10 euro. Bestellen kan via www.bsgmedia.nl. (Foto: Aad van der Luit).

Culinair Festival wil uitbreiden

De organisatie van het Culinair Festival blikte zondagavond tevreden terug op een zeer geslaagde editie van het Leidse smulfestijn. Mede door het schitterende weer wisten meer bezoekers dan ooit de weg naar de Garenmarkt te vinden. Dat laatste baart bestuurslid Trudy Kwik ook zorgen: “Het was helemaal geweldig, maar het wordt hier gewoon te klein. We moeten echt uitbreiden”. Door de massale toeloop was het tijdens de spitsuren, rond etenstijd, vaak zo druk dat het nauwelijks lukte om een zitplaats te bemachtigen. En dat schrikt een deel van de bezoekers ook weer af.

In welke richting de uitbreiding gezocht gaat worden weet Kwik nog niet. “We moeten wel op de Garenmarkt blijven, dit is echt een toplocatie. Misschien kunnen we iets met het Van der Werffpark”.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×