Groep jongens mishandelt Leidenaar

Een 32-jarige Leidenaar is zaterdagnacht op het Noordeinde mishandeld door een groep jongens. Hij liep daar met zijn vrouw en neefje toen een paar jongens zich vervelend naar hen gedroegen. Toen de man daar wat van zei werd hij door één van de jongens in zijn gezicht geslagen, vervolgens gaf hij de jongen een klap terug en vervolgde zijn weg. De groep achtervolgde hem echter, één van de jongens reed met zijn fiets tegen de man aan waardoor deze struikelde. Toen hij op de grond lag werd hij door de groep jongens tegen z’n lichaam getrapt.

Nadat passanten ingrepen zijn de jongens er vandoor gegaan. De politie heeft de omgeving nog afgezocht maar heeft de jongens niet kunnen aanhouden. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×