Loco-burgemeester bezoekt 101-jarige

Vanmiddag brengt loco-burgemeester Paul Jonas een bezoek aan mevrouw Alida Hulsbergen die vandaag 101 jaar wordt. Mevrouw Hulsbergen werd geboren op 11 juli 1905 in Noordlaren, een plattelandsdorp in de provincie Groningen als dochter van de plaatselijke predikant. Toen ze in Leiden kwam wonen, trad ze in dienst van de kleuterschool ‘De eerste stap’ als hoofdleidster. Rond 1965 moest zij haar baan opgeven in verband met gehoorproblemen.

Na haar vervroegde uittreding bleef ze actief lid van de kerk en ontwikkelde ze een interesse voor de Vereniging van Huisvrouwen. Mevrouw Hulsbergen heeft tot haar 100-ste zelfstandig gewoond, nu verblijft ze in Groenhoven en vindt het zalig als er bezoek komt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×