Stier Herman terug naar Naturalis

Na twee jaar afwezigheid keert Stier Herman terug naar Naturalis. Na het overlijden van Herman in 2004 heeft het museum de huid geconserveerd en bewaard. Stier Herman krijgt op termijn een plaats in de vaste tentoonstelling van Naturalis. Van maandag 17 juli tot en met donderdag 20 juli kan het publiek getuige zijn van het plaatsen van de huid om een mal van de stier. Na de preparatie moet Herman goed drogen. Over ongeveer een half jaar keert Herman voor de tweede maal terug naar Naturalis. Stier Herman is het eerste grote genetisch gemodificeerde zoogdier ter wereld en heeft zijn pensioentijd doorgebracht in een stal op het terrein van het museum. 

Bezoekers zijn welkom van maandag 17 juli 12.00 uur tot donderdag 20 juli 15.00 uur in de Galerie. Het bezoek aan Stier Herman is gratis, museumbezoek is niet inbegrepen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×