Aanhoudingen wegens openlijk geweld

De politie heeft zaterdagnacht drie mannen aangehouden die betrokken waren bij een vechtpartij op de Lammermarkt. De drie, een 24-jarige Leidenaar, een 28-jarige man uit Nieuwegein en een 20-jarige man uit Maarssen zouden alle drie geslagen hebben. Zij hadden in een café ruzie gekregen en werden door de portiers buiten gezet. Daar werd de vechtpartij voortgezet waarbij een 21-jarige Leidse en een 34-jarige vrouw uit Maarssen klappen kregen. Om er achter te komen wat de aanleiding van de vechtpartij was, werden alle betrokkenen op het politiebureau verhoord. Tegen de drie mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×