Foto's: Bram Pater.

Boekenkast bij station langzaam gevuld

Tijdens de Peurbakkentocht kondigde Studio America uit Leiden het al aan: ‘binnenkort weer’. Daarbij doelend op de boekenkast die bij het Leidse centraal station de enorme bouwput moet verhullen. Vandaag heeft het bedrijf de daad bij het woord gevoegd en werd de kast boek voor boek gevuld. Voor de bevestiging is een heel nieuw ophangsysteem gemonteerd, zodat het 180.000 euro kostende doek nu weer en wind moet kunnen doorstaan.

Voor de zekerheid zijn ook de scherpe delen van de stalen constructie ‘bekleed’ zodat deze het promodoek niet kunnen beschadigen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×