Brute diefstal uit woning

De politie is een onderzoek gestart naar de diefstal van een telefoon uit een woning aan de Oranjegracht. Gistermiddag belde een nog onbekende man aan bij een bewoner, toen deze zijn deur opende stapte er direct een man binnen om naar het toilet te gaan. De bewoner wilde de man eigenlijk niet binnenlaten en verzocht hem zijn woning weer te verlaten. De toiletbezoeker liep echter door naar de huiskamer, rommelde wat tussen de spullen van de bewoner, verliet het pand en reed op zijn fiets weg.

Later zag de bewoner van de Oranjegracht dat zijn telefoon was weggenomen en liet direct zijn nummer blokkeren. De politie is op zoek naar getuigen die iets van het voorval hebben gezien, zij worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer: 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×