Commissariaat verlengt vergunning Fresh FM

Het Commissariaat voor de Media heeft besloten om de uitzendvergunning van de regiozender Fresh FM toch te verlengen. Gisteren liet Fresh FM tijdens een hoorzitting weten direct alle openstaande facturen te zullen voldoen. Voor het CvdM was dat aanleiding om te laten weten dat de licentie dan alsnog zal worden verlengd.

Eerder besloot het CvdM om de vergunning niet te verlengen, waardoor de zender al komend weekend uit de ether zou moeten verdwijnen. Fresh weigerde lange tijd om de rekeningen te betalen die te maken hebben met het toezicht dat het CvdM houdt op commerciele zenders. Volgens Fresh zijn die kosten in strijd met europese regels.

Advertentie

Leiden fresh


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×