Boetes voor lokale omroepen

Het Commissariaat voor de Media heeft 22 van de in totaal 288 lokale omroepen die ons land telt een boete van 1750,- euro opgelegd omdat ze niet hebben voldaan aan de informatieplicht. Ook omroep Holland Centraal krijgt zo’n boete. Dat meldt de website Radio.nl. Lokale omroepinstellingen moeten het Commissariaat jaarlijks voorzien van gegevens over de programmering, de financiën en het programmabeleidbepalende orgaan. Op basis van deze informatie wordt een aantal omroepen geselecteerd voor nader onderzoek. Ook spelen de gegevens een rol bij het al dan niet verlenen van een hernieuwde zendtijdtoewijzing.

In deze regio kreeg ook de Stichting Voorburgse en Leidschendamse Lokale Omroep Midvliet een boete van 1750,- euro opgelegd.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×