Kampeerder op terrein Groenoordhallen

De politie heeft een man aangehouden die illegaal aan het kamperen was op het terrein van de Groenoordhallen. Hij werd gesnapt omdat hij eerder een fiets had gestolen van een 19-jarige Leidse vrouw. Deze zag haar eigendom staan bij een tentje die op het terrein van de Groenoordhallen was geplaatst. Omdat er op dat moment niemand bij de tent aanwezig was, nam zij haar fiets mee en belde de politie. Agenten konden de man later bij zijn kampeertent aanhouden, mede omdat hij zich niet kon legitimeren.

Op het bureau bekende hij de fiets te hebben gestolen. Bij zijn vrijlating kreeg hij ook een bekeuring voor het niet kunnen tonen van een identiteitskaart en het kamperen op een daarvoor niet aangewezen plaats.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×