Stationsgebied onderzocht op kraakmogelijkheden

De actiegroep Woonstrijd! die vrijdag een kantoorflat bij het Centraal Station heeft gekraakt, onderzoekt vanmiddag of er in het gebied nog meer te kraken valt. ‘Men gaat zich oriënteren op mogelijkheden voor de verdere uitbreiding van haar vastgoedportefeuille’. Besloten is om Woonstrijd! op te splitsen in een ‘dynamisch en pro-actief netwerk van vennootschappen en andere rechtspersonen.’ ‘Kreakstaete Holding B.V.’, de nieuwe naam van de ‘projectontwikkelaars’ zal om 14.00 uur vanmiddag een stedenbouwkundige oriëntatie starten om te kijken welke mogelijkheden het stationsgebied te bieden heeft.

Marnix van Breek, de consultant manager van de Kraek BV: “Het is zaak om op korte termijn het marktonderzoek te verrichten. Dit prachtige target is daarom voorzien van een deadline op woensdag a.s. Het zal zodoende mogelijk zijn om de dag erop, donderdag 3 augustus, een uitgebreid plan voor het stationsgebied te presenteren.”

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×