Man aangereden na ruzie

Vanmiddag is op de Herensingel een 37-jarige Leidenaar aangereden door een automobilist. De twee mannen hadden ruzie gekregen om geld, de automobilist wilde vervolgens in zijn auto wegrijden en reed daarbij, al dan niet opzettelijk, tegen de Leidenaar aan. De automobilist is er na de aanrijding vandoor gegaan, de 37-jarige Leidenaar is overgebracht naar het LUMC. Na het incident is de politie op zoek gegaan naar de auto, deze werd aangetroffen in de omgeving waar het ongeluk had plaatsgevonden.

In eerste instantie had de politie een verdachte aangehouden, later bleek deze niets met het voorval te maken te hebben. Later in de middag heeft de automobilist, een 36-jarige man uit Leiden, zich vrijwillig bij de politie gemeld, hij is in verzekering gesteld.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×