Man aangehouden na beschieten van buren

De politie heeft zondagnacht een 31-jarige man uit Voorschoten aangehouden wegens een poging tot zware mishandeling, vernieling en verboden wapenbezit. De man beschoot de woning van een buurman aan het Aletta Jacobsplantsoen met een luchtbuks. De kogeltjes vernielden een ruit van de woning, maar hadden ook een 29-jarige bezoekster uit Voorhout kunnen raken.

De politie vond in de woning van de schutter twee luchtdrukwapens, munitie, twee messen en illegaal vuurwerk aan. De verdachte werd daarop aangehouden. Hij is ingesloten. Woensdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×