Leiden maakt zich op voor EL CID-week

Volgende week staat Leiden weer in het teken van de EL CID-week. De Enige Leidse Commissie Introductie Dagen (EL CID) organiseert namens de Universiteit Leiden de introductieweek voor alle aankomend eerstejaarsstudenten van de Universiteit Leiden en de Leidse HBO-instellingen. De EL CID-week duurt van 14 tot en met 18 augustus. Het thema is dit jaar ‘Totally Leiden’.

Tijdens de EL CID-week zal de stad weer verkend worden door deelnemers; allemaal op zoek naar hun plekje in Leiden. Door een uitgebreid scala aan activiteiten, aangeboden door de EL CID-Commissie, studentenverenigingen, studieverenigingen en de Universiteit is er voor elk wat wils. Van een meeslepend voorzittersdebat tot een MegaManifestatie. Alle onderdelen zorgen ervoor dat de deelnemer een goed totaalbeeld kan vormen van zijn nieuwe studentenstad om vervolgens totally voor Leiden te gaan.

Het programma van de EL CID-week varieert van een Expeditie Leiden tot een kroegentocht, van een Cabaretavond tot een Faculteitenochtend. Op donderdag kunnen de deelnemers workshops volgen, swingen of live vertellen hoe geweldig ze hun groepje vinden als ze worden geïnterviewd door Holland Centraal. Vrijdag wordt de week afgesloten met een filmbrunch, een gezellige meezingmiddag en een spetterend Slotfeest.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×