Twee aanhoudingen voor handel in illegale erectiepillen

Politie, Justitie en de inspectie voor de Gezondheidszorg hebben maandag in een woning in Zoeterwoude meer dan duizend farmaceutische preparaten in beslag genomen. Het ging om een niet geregistreerde erectiepil in vaste en vloeibare vorm. Een 34-jarige vrouw uit Leiden en een 38-jarige man uit Zoeterwoude werden aangehouden. Zij worden verdacht het onbevoegd handelen in medicijnen en ongeregistreerde farmaceutische preparaten. Via advertenties in landelijke dagbladen werden de erectiepillen te koop aangeboden.

De verdachten zijn aangehouden en in verzekering gesteld. Politie en justitie zetten het onderzoek tegen hen voort.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×