Deurmatten af te halen bij politie Oegstgeest

De politie in Oegstgeest doet een laatste oproep aan eigenaren van gestolen deurmatten om deze te komen afhalen. Op het bureau liggen nog steeds 35 deurmatten te wachten op de rechtmatige eigenaar. De matten werden op woensdag 21 juni gevonden in de Kempenaerstraat, ze waren daar door vijf jongens in een baldadige bui neergelegd. De jongens hadden in totaal 99 deurmatten bij diverse woningen in de omgeving van de Kempenaerstraat weggehaald. Tegen de jongens is destijds proces-verbaal opgemaakt.

Inmiddels zijn nog niet alle deurmatten afgehaald, de politie vraagt inwoners die hun deurmat toen zijn kwijtgeraakt deze alsnog op te komen halen. Binnenkort zal de politie alle nog niet afgehaalde deurmatten vernietigen.

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×