Op 15 oktober staat het Wouter Kiers Kwartet op het programma van de eerste reguliere Jazz on Sunday van dit seizoen. Saxofoonfenomeen Wouter Kiers is inmiddels een bekende naam in Leiden aan het worden. Zo trad hij onder meer op tijdens de jazzweek en kon Leiden ook tijdens de Lakenfeesten al van hem en zijn muziek genieten. (Archieffoto: Emile van Aelst).

Jazz on Sunday gaat 30e seizoen in

Jazz on Sunday gaat na de zomer door met het organiseren van vierwekelijkse jazzbijeenkomsten in de Grote Beer. Even leek het er op dat het jazzevenement dit 30e seizoen niet meer zou halen, omdat oprichter Henny Kwik er niet meer volop mee bezig kan zijn. Dochter Trudy en haar mede-bestuursleden wilden dit jubileumjaar toch niet ongemerkt voorbij laten gaan en dus werden de schouders er onder gezet en staat er alsnog een uitgebreid programma voor de jazzliefhebbers. De aftrap is op 1 oktober als Jazz on Sunday uitpakt met een speciale, inmiddels traditionele, Jazz on the Burcht. In samenwerking met de 3 October Vereeniging wordt dan bij Koetshuis de Burcht van 16.00 tot 19.00 uur een optreden georganiseerd van het Andre Valkering Kwartet.

De reguliere Jazz on Sunday middagen in de Grote Beer vinden komend seizoen plaats op 15 oktober, 5 november, 26 november, 17 december, 7 januari, 28 januari, 18 februari, 11 maart en 1 april. Op 15 oktober staat het Wouter Kiers Kwartet op het programma. De aanvangstijd is steeds 15.30 uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×