Politie pakt dader straatroof bij station

De politie heeft woensdagmorgen rond 06.30 uur op het Stationsplein een 44-jarige man uit Leiderdorp aangehouden die enkele uren eerder op de Korevaarstraat een 27-jarige fietser uit Oegstgeest met geweld had beroofd. De dader van de straatroof vroeg aan zijn slachtoffer een vuurtje. Toen deze zei dat hij geen vuur had, werd hij door de verdachte van zijn fiets geslagen. Vervolgens eiste de dader zijn geld. De Oegstgeestenaar verzette zich en kreeg daarbij verschillende klappen en schoppen van de verdachte. Het slachtoffer miste daarna een schakelketting.

De gewaarschuwde politie ging met de beschrijving van de straatrover op zoek en trof hem op het Stationsplein aan. De man is in verzekering gesteld. De politie gaat verder met het onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×