Politie zoekt daders beroving hoogbejaarde vrouw

Een 90-jarige vrouw is donderdagavond in de Cobetstraat het slachtoffer geworden van een beroving. Rond 20.30 uur belde een man bij de vrouw aan die vroeg of hij de bal van zijn zoontje uit haar tuin mocht halen. De man deed vervolgens alsof hij zijn zoontje riep. Op het moment dat de vrouw de voordeur van de veiligheidshaak haalde en opendeed, rukte de man een ketting van haar nek. Vervolgens rende de man naar een gereedstaande auto waar een tweede man achter het stuur op hem wachtte. De auto ging er met hoge snelheid vandoor in de richting van de Fruinlaan.

De politie vraagt mensen die iets gezien hebben om contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Ook mogelijke andere slachtoffers worden verzocht te bellen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×