Bewaak uw deurmat

De politie kan nog niet zeggen of het een nieuwe plaag is, maar inwoners van de regio Leiden doen er verstandig aan bijzonder goed op hun deurmat te letten. Opnieuw zit de politie Hollands Midden met een grote stapel deurmatten in haar maag. De politie vond gistermiddag op een bruggetje achter een huis aan Het Wedde in Voorschoten 21 gestolen deurmatten. Drie gedupeerde eigenaren in Voorschoten hebben hun mat inmiddels weer terug.

De politie wil ook graag van de overige matten af en doet een oproep aan de eigenaren om hun vermiste mat bij het politiebureau aan de Zwaluwweg 4 in Voorschoten af te komen halen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×