Dierenbescherming verontwaardigd over plan CDA

De Dierenbescherming Rijnland heeft met afschuw gereageerd op de plannen van de Leidse CDA-fractie om meeuwen te doden, dit meldt RTV West. De vogels zorgen met name in het centrum voor veel overlast. De gemeente Leiden heeft de schriftelijke vragen van het CDA daarover inmiddels in behandeling genomen. De dierenbescherming stelt dat het afschieten van meeuwen geen duurzame oplossing is en bovendien voor onnodig veel dierenleed zorgt.

Volgens de vereniging kunnen de meeuwen alleen structureel geweerd worden door het voedselaanbod te verminderen.

Advertentie

Leiden meeuwen


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×