Aanhouding na beroving in Leiderdorp

De politie heeft dinsdagochtend op de Langegracht een 44-jarige man uit Leiderdorp aangehouden die eerder die dag met geweld een woning aan de Pinksterbloem in Leiderdorp was binnengedrongen en daar geld van de 45-jarige bewoonster en de 52-jarige bewoner eiste.

Hij probeerde ook een greep in enkele kastjes te doen en de mobiele telefoon van de bewoonster in handen te krijgen. De bewoonster wist naar buiten te vluchten en daar de politie te bellen. De binnengedrongen man verliet vervolgens de woning en fietste weg.

Aan de hand van het signalement wist de politie de man te arresteren. Hij is ingesloten. Donderdag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×