Muziekfestival Grenzenloos in Leiden

Van 23 t/m 25 november wordt in Leiden het Muziekfestival Grenzenloos georganiseerd. Het festival neemt de bezoeker mee op een muzikale wereldreis, met iedere dag op een ander karakteristiek podium een variëteit aan muziek. Zo maakt op donderdag 23 november Edisonprijswinnaar 2006 Camerata Trajectina gebruik van de prachtige akoustiek van de Marekerk. Vrijdag 24 november is er in het LVC een optreden van de Braziliaanse percussionist Cyro Baptista en op 25 november treedt Kraak en Smaak op in In Casa. Een volledig overzicht van het festival is hier te vinden.

De bezoeker wordt op één avond meegevoerd over de grenzen van bijvoorbeeld klassiek en jazz of wereldmuziek en postmoderne muziek. De kaartverkoop start vanaf begin oktober bij VVV, Velvet, Plato, Plaatboef en Het Haagse Uitburo

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×