Fietsen voor het goede doel

De Rabobank Rijnstreek organiseert op zaterdag 2 september een sponsorfietstocht voor verenigingen en goede doelen. Ook dit jaar heeft de Stichting Hospice Issoria zich weer ingeschreven voor de sponsorfietstocht. Hospice Issoria is al ruim drie jaar gevestigd aan de Plantage 4 in Leiden en biedt mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven een kleinschalige voorziening. In een ‘bijna thuis omgeving’ wordt met hart en ziel zorggedragen voor deze mensen en hun naasten. Issoria kan de sponsoring goed gebruiken, want de exploitatiekosten van het hospice worden slechts gedeeltelijk vergoed door de overheid en verzekeringen.

Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid geld bij elkaar te fietsen voor zijn of haar goede doel. Er kunnen tochten gefietst worden van 20, 40 of 60 kilometer, Iedereen die de 20 km uitrijdt voor Issoria verdient EUR 3,50. Bij 40 km is er EUR 7,00 te verdienen en bij 60 km EUR 12,00. Er moet totaal minimaal 500 km voor Issoria gefietst zijn, wil het hospice in aanmerking komen voor een sponsorbedrag. De dichtsbijzijnde startpunten zijn bij de Rabobank, Kopperwetering 5, Zoeterwoude Rijndijk en bij de Rabobank, Fr.van Eedenplein 4b, Hazerswoude-Rijndijk. Meer informatie over de sponsorfietstocht is te verkrijgen bij Lideke Van Gool op 071-5899380.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×