Hema deelt condooms uit tijdens EL CID-week

De Hema deelt deze zomer op allerlei evenementen gratis condooms uit. 6Pack, bekend van muziekzender MTV, ontwikkelde voor het bedrijf een ‘naaisetje’ waar de condooms in verpakt zijn. Aanleiding voor deze actie is feit dat de Hema al 80 jaar leverancier is van dagelijkse gebruiksvoorwerpen en de introductie van Hema-condooms in het assortiment van de winkelketen. ‘Ouderwetsch naaien in een nieuwerwets jasje’ staat er op het kartonnen naaikitje, dat is bedrukt met een oud Hema-logo’s. In het setje zitten een naald, garen en een Hema-condoom. Verder is er een gebruiksaanwijzing met als titel ‘Een ongeluk zit in een klein broekje!’.

De naaisetjes worden deze zomer uitgedeeld door promotieteams in het hele land. Ze zijn onder andere aanwezig tijdens de EL CID-week. Ook worden de naaisetjes uitgedeeld op festivals zoals Lowlands en Mysteryland.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×