Twee Leidenaren opgepakt voor inbraak in Voorschoten

De politie heeft woensdagavond en donderdagochtend twee jongens uit Leiden van 15 en 17 jaar aangehouden. Beiden worden er van verdacht te hebben ingebroken in een woning aan de Professor Zernikelaan in Voorschoten. Bij de inbraak die gepleegd werd van maandag 7 op dinsdag 8 augustus werden diverse goederen gestolen waaronder een mobiele telefoon, sieraden, een zonnebril en audio. De bewoners waren tijdens de inbraak afwezig.

De politie kwam de beide verdachten op het spoor na uitgebreid onderzoek. De verdachten worden vrijdag 18 augustus bij de Officier van Justitie gebracht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×