Raadsleden SP gaan Transvaal in

In de laatste week van augustus gaan raadsleden van de SP de wijk Transvaal in om van bewoners te horen wat er in de wijk leeft. Komende donderdagavond en zaterdagmiddag zal er van deur tot deur geënquêteerd worden door SP leden en raadsleden. Donderdagavond 31 augustus zal men in café De Gulden verslag doen van de resultaten. Volgens fractievoorzitter Antoine Theeuwen is het belangrijk om zoveel mogelijk in gesprek te gaan met bewoners: “Als raadslid krijg je heel veel informatie in rapporten en nota’s, maar veel interessanter is het om in een direct gesprek met bewoners te spreken over wat zij vinden dat er wel of niet goed gaat. Mensen in de buurt weten niet alleen heel goed waar het aan schort maar ook hoe het beter kan. Daar kan geen duurbetaald adviesbureau tegenop.”

De SP Leiden zal de komende periode in verschillende wijken in Leiden langs de deur gaan om met bewoners te spreken.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×